• SHKOLLA FRANCEZE NDËRKOMBËTARE E TIRANËS

    VIZITONI SHKOLLËN
  • Regjistrimet për vitin 2023-2024

    Regjistrohu tani online

KURRIKULA SHKOLLORE

Kopshti

nga 2 në 6 vjeç

Zbuloni

Shkolla fillore

nga 6 në 11 vjeç

Zbuloni

9-vjeçarja

nga 11 në 15 vjeç

Zbuloni

Gjimnazi

nga 15 në 18 vjeç

Zbuloni

RRETH EFI TË TIRANËS

E themeluar më 2011, Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) pret sot 150 nxënës nga shkolla fillore te gjimnazi. Që prej shtatorit 2019, institucioni ka një kampus të ri që ndodhet në një vend ideal në lagjen dinamike Tirana East Gate…

PSE EFI E TIRANËS

E njohur për filozofinë e saj arsimore, EFIT është një nga institucionet shkollore franceze më prestigjioze të Shqipërisë që bashkon kërkesat arsimore dhe mirëqenien. Të zgjedhësh t’i bashkohesh institucionit tonë, do të thotë të zgjedhësh një arsimim ndërkombëtar në të cilin del në pah ekselenca arsimore franceze…

QASJA PEDAGOGJIKE

EFIT u ofron nxënësve të tij një arsimim që bashkon “më të mirën e të dyja botëve”, domethënë një shkollim që kombinon mësimdhënien sipas modelit francez me forcat e arsimimit ndërkombëtar. Kjo ofertë e plotë u lejon të shprehin gjithë potencialin e tyre. Mendojmë se çdo fëmijë meriton një vëmendje individuale…

Niseni të ardhmen e tij që sot!

Regjistrimet për vitin 2023-2024 janë hapur.