Zhvilllimi i qëndrueshëm

EKO-GAZETA

Që prej vitit 2020, Komiteti E3D (Institucion në Përpjekjen e Zhvillimit të Qëndrueshëm) angazhohet në Shkollën Franceze të Tiranës për të sensibilizuar dhe për të vepruar, në mënyrë që të zvogëlojë ndikimin mbi mjedisin të bashkësisë sonë shkollore…

Keni nevojë për më shumë informacion?

Ekipi i zyrës së regjistrimeve është në dispozicionin tuaj për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.