KALENDARI & RITMI SHKOLLOR

Organizimi i ditës

Për nxënësit e kopshtit dhe të shkollës fillore, orët shpërndahen në 9 gjysmë-dite:

  • 4 ditë të plota: e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte
  • 1 paradite: e premte

Për të gjitha klasat, ditët fillojnë në orën 8:30 dhe mbyllen në orën 15:30. Të mërkurën, gjysmë-dita mbyllet në orën 12:30.

Gjatë paradites, organizohet një pushim prej 20 minutash në orare lehtësisht të ndryshuara: midis orës 10:00 dhe orës 10:30 paradite.

Paraditet e mësimeve përfundojnë, sipas moshave, midis orës 11:30 dhe 12:00 dhe ndiqen nga një pushim i mesditës 1 orë e 15 minuta.

Në Grupin e Vogël dhe të Mesëm të kopshtit (3 dhe 4 vjeç), organizohet një kohë pushimi në fillim të pasdites. Ajo kufizohet në 1 orë ose 1 orë e 15 minuta sipas moshave dhe nevojave të veçanta të çdo fëmije.

Keni nevojë për më shumë informacion?

Ekipi i zyrës së regjistrimeve është në dispozicionin tuaj për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.