Rreth nesh

FJALA E DREJTUESIT TË INSTITUCIONIT

Me kënaqësi të madhe, Liceu Francez Ndërkombëtar i Tiranës mirëpret nxënës që nga kopshti, duke nisur nga 2 vjeç, deri në gjimnaz dhe marrjen e diplomës së maturës franceze. Të gjitha ekipet janë të mobilizuara për ta bërë çdo vit shkollor një sukses të vërtetë…

INSTITUCIONI YNË

E themeluar më 2011, Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) pret sot 150 nxënës nga shkolla fillore te gjimnazi. Që prej shtatorit 2019, institucioni ka një kampus të ri që ndodhet në një vend ideal në lagjen dinamike Tirana East Gate…

PSE EFI E TIRANËS?

E njohur për filozofinë e saj arsimore, EFIT është një nga institucionet shkollore franceze më prestigjioze të Shqipërisë që bashkon kërkesat arsimore dhe mirëqenien. Të zgjedhësh t’i bashkohesh institucionit tonë, do të thotë të zgjedhësh një arsimim ndërkombëtar në të cilin del në pah ekselenca arsimore franceze…

RRJETI SHKOLLOR ODYSSEY

Odyssey është një grup francez i arsimimit ndërkombëtar, institucionet e të cilit nëpër botë ofrojnë nga kopshti në gjimnaz, një shkollim ekselence që u shton programeve shkollore franceze një pedagogji inovative dhe një hapje ndërkombëtare...

Niseni të ardhmen e tij që sot!

Regjistrimet për vitin 2022-2023 janë hapur.