VEPRIMTARITË JASHTËSHKOLLORE

PAS SHKOLLE

Shkolla jonë ofron një program mjaft të larmishëm veprimtarish jashtëshkollore të konceptuara për të pasuruar mësimin e nxënësve, për të nxitur krijimtarinë e tyre, për të zgjeruar horizontet e tyre dhe për të zhvilluar kompetenca të reja.

QENDRA REKREATIVE

Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës propozon një qendër rekreative gjatë pushimeve shkollore të vjeshtës, dimrit, pranverës dhe verës.

Keni nevojë për më shumë informacion?

Ekipi i zyrës së regjistrimeve është në dispozicionin tuaj për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.