Transporti shkollor

Transporti shkollor

EFIT organizon shërbimin e transportit shkollor për nxënësit nga çerdhja (3 vjeç) në shkollën e mesme.
Çdo mëngjes autobusi i merr fëmijët para shtëpisë dhe i lë në hyrje të shkollës. Pasdite autobusi i çon fëmijët në shtëpi.

Shërbimi funksionon me mikrobusë nga 7 deri në 20 vende. Makinat janë me ajër të kondicionuar dhe çdo sedilje ka një rrip sigurie. Ne synojmë të kemi të njëjtin shofer për çdo autobus për të gjithë vitin shkollor.

  • Regjistrimi për shërbimin e transportit shkollor është vjetor.
  • Pasdite, një punonjës i shkollës i ndihmon fëmijët kur largohen. Autobusët nisen nga shkolla në orën 15:35-15:40.
  • Ekziston mundësia për të marrë autobusë vajtje-ardhje ose thjesht për të vajtur ose per tu kthyer.
  • Koordinatoria ynë flet shqip, frëngjisht italisht dhe anglisht dhe është në dispozicion për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja ose për të gjetur zgjidhje për probleme të papritura.
  • Drejtuesit e autobusëve shkollorë kanë përvojë ne kete fushë

SIGURIA DHE REHATIA

Taksitë janë të pajisura me airbag, me mbyllje automatike të dyerve kur automjeti është në lëvizje, si dhe me një sistem gjeolokalizimi për të garantuar sigurinë e fëmijëve tuaj, si dhe rehatinë e tyre.

Ne e dimë se çfarë përfaqësojnë për ju fëmijët tuaj, prandaj veprojmë në mënyrë të tillë që përvoja e tyre të jetë e këndshme dhe që ata të mund të mbërrijnë në shkollë me dëshirën më të mirë.

Informacione

Për më shumë informacione mund të kontaktoni administratën e EFIT me postë elektronike: info@efit.edu.al ose me telefon: 069 60 47 557

SHËRBIMI I TRANSPORTIT SHKOLLOR

Ju mund të telefononi drejtpërdrejt njërin prej operatorëve të shoqërisë City Taxi në numrin: 069 99 99 111

Për çdo informacion shtesë

mund të dërgoni një email në: info@efit.edu.al