SHËRBIMET

TRANSPORTI SHKOLLOR

Shërbimi i transportit shkollor, i organizuar nga BIS, u lejon nxënësve të përfitojnë një transport të besueshëm dhe në siguri të plotë nga dhe drejt shkollës…

Ushqimi

Për të garantuar një shërbim mense cilësor, ekipi i Steamplicity propozon një sistem të patentuar mikro-avulli që lejon gatimin në çast të përbërësve të gjallë ose të parapërgatitur. Ky proces i gatimit të kontrolluar me avull lejon të ruhet një numër më i madh vitaminash thelbësore sesa metodat tradicionale të gatimit...

Keni nevojë për më shumë informacion?

Ekipi i zyrës së regjistrimeve është në dispozicionin tuaj për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.