EFI BRUKSEL

Aventura EFI në Bruksel

Shkolla Franceze ndërkombëtare e Brukselit është një institucion shkollor francez i akredituar nga Ministria franceze e Arsimit Kombëtar dhe partner i AEFE.

EFI Bruksel është një shkollë dygjuhësh që u propozon të gjithë nxënësve një numër të barabartë orësh mësimi në frëngjisht dhe në anglisht. Modeli arsimor i EFI Bruksel bashkon ekselencën akademike franceze dhe dinamizmin e shkollave anglo-saksone. Kjo e aleancë e “më të mirës së dy botëve“ mbështetet nga një ekip mësimor francez dhe ndërkombëtar.

EFI Bruksel pret fëmijë të regjistruar nga Grupi shumë i Vogël i Kopshtit deri në CM2. 9-vjeçarja dhe gjimnazi do të hapen shpejt dhe për t’i çuar nxënësit drejt diplomave franceze shtetërore, si dhe certifikimeve gjuhësore ndërkombëtare.

Shkolla është e vendosur në Domaine de Latour de Freins (rue Engeland 555 – Uccle), kuadër i vërtetë gjelbërimi që ofron maksimumin e rehatisë, aksesit, mirëqenies dhe sigurisë për nxënësit.

Institucioni përbëhet...

Klasa moderne të pajisura me pajisje digjitale

1 fushë sportive dhe 1 palestër

1 oborr i madh lojërash

1 kopsht pedagogjik

1 bibliotekë

1 sallë e madhe ngrënieje

Si mësues dhe si anëtar i drejtorisë, unë kam fituar një përvojë solide në shkollat franceze jashtë shtetit. Kam pasur veçanërisht fatin të marr pjesë në hapjen e institucioni francez dygjuhësh dhe të kontribuoj në suksesin e kësaj shkolle fillore që ka mundur të zhvillohet për t’u ofruar “më të mirën e dy sistemeve“ nxënësve nga 3 në 15 vjeç.
Rodrigue Barbosa Drejtor i institucionit

Keni nevojë për më shumë informacion?

Jemi të gatshëm për t’ju ndihmuar të gjeni shkollën më të mirë për fëmijën tuaj.