Shkolla franceze private e Odesës

Aventura e shkollës franceze të Odesës

EFPO i ka hapur dyert e veta në fillim të vitit shkollor 2013, me mbështetjen e Ambasadës së Francës.

Institucioni propozon një mësimdhënie në përputhje me programet zyrtare të Ministrisë franceze të Arsimit Kombëtar.

Partner i rrjetit AEFE që prej vitit 2016, EFPO ka sot 106 nxënës, duke pritur fëmijët që nga mosha 3 vjeç në klasat e kopshtit dhe deri në kursin e mesëm viti i dytë CM (11 vjeç).  Ekipi mësimdhënës dinamik dhe i motivuar u lejon nxënësve të fitojnë njohuri dhe kompetenca të qëndrueshme si dhe një hapje ndaj Botës.

Duke nisur nga cikli i mesëm (klasa e 6-të), mësimdhënia mbështetet mbi Qendrën kombëtare të mësimit në distancë (CNED), e dhënë në vend nga mësues të kualifikuar që i përgatisin nxënësit për diplomat franceze (Diplomë Lirimi, Maturë).

Çdo nxënës që përfundon EFPO mund ta vijojë shkollimin e tij në një institucion në Francë ose në rrjetin botëror të AEFE që numëron mbi 500 shkolla në botë. Në kulmin e rritjes, EFPO është aktualisht shkolla e vetme ndërkombëtare në Odesa.

Keni nevojë për më shumë informacion?

Jemi të gatshëm për t’ju ndihmuar të gjeni shkollën më mirë për fëmijën tuaj.