SHKOLLA E VOGËL HO CHI MINH

AVENTURA NË SHKOLLËN E VOGËL HO CHI MINH

Shkolla e Vogël është një çerdhe dhe shkollë fillore dygjuhëshe në frëngjisht dhe në anglisht, e vendosur në lagjen Thao Dien, në Qytetin Ho Chi Minh, Vietnam, që më 2017. Ajo ka marrë akreditimin nga Ministria franceze e Arsimit më 2020, garanci e cilësisë së mësimdhënies së propozuar dhe, në këtë kuadër, ajo është partnere e AEFE (Agjencia për Arsimin Francez Jashtë Shtetit). Këtë vit, Shkolla e Vogël Ho Chi Minh ka mbi 175 nxënës.

Shkolla e Vogël ofron një vazhdimësi pedagogjike nga çerdhja (1 vjeç) deri në përfundim të shkollës fillore (CM2). Programi francez i Arsimit Kombëtar jepet në fillore (cikli 1 dhe cikli 2) në frëngjisht dhe në anglisht nga dy mësues titullarë që i kanë ato gjuhën e tyre. Për të siguruar një mësimdhënie cilësore, ekipi pedagogjik përfiton trajnime gjatë gjithë vitit, brenda shkollës, por edhe përmes partneritetit me AEFE.

Shkolla mirëpret familje nga të gjitha anët. Ajo është e hapur ndaj vendit pritës, gjuhës dhe kulturës së tij.

Në këtë strukturë familjare dhe dashamirëse, fëmija luan, ndërton, mëson, vlerësohet. Me një kampus prej 4,500m2, Shkolla e Vogël ofron infrastruktura cilësore: klasa të ndriçuara, dy biblioteka, një auditorium, një klasë arti dhe një klasë muzike, disa klasa gjuhe, një pishinë 25 metra të gjatë, një fushë futbolli, dy oborre lojërash dhe, edhe më shumë!

Një sistem pedagogjik novator dhe unik e vendos fëmijën në qendër të mësimit, favorizon autonominë, kuriozitetin, motivimin,duke integruar përdorimin e teknologjive të reja.

Shkolla e Vogël, një shkollë me përmasa njerëzore, dashamirëse dhe gazmore!

Institucioni përbëhet...

1 terren 4500m2

1 shkollë e gjelbër me një monitor kontrolli të ndotjes

Klasa moderne të pajisura me pajisje digjitale

2 oborre lojërash me lojëra uji, lojëra në tokë

1 auditorium

Klasa artesh dhe muzike

Biblioteka me klasë gjuhësh dhe dëgjimi

1 fushë futbolli

1 fushë basketbolli

1 pishinë dhe pishinë e cekët

1 sallë lëvizshmërie

1 dhomë gjumi dhe mensë e përbashkët

Keni nevojë për më shumë informacion?

Jemi të gatshëm për t’ju ndihmuar të gjeni shkollën më mirë për fëmijën tuaj.