Vietnam

Vietnam

Shkolla e Vogël, Ho Chi Minh

Shkolla e Vogël, Ho Chi Minh

Shkolla e Vogël është një çerdhe dhe shkollë fillore dygjuhëshe në frëngjisht dhe në anglisht, e vendosur në lagjen Thao Dien, në Qytetin Ho Chi Minh, Vietnam, që më 2017...

ZBULONI SHKOLLEN