Rumani

Rumani

Shkolla franceze ndërkombëtare, Bukuresht

Shkolla franceze ndërkombëtare, Bukuresht

Shkolla franceze ndërkombëtare e Bukureshtit është një institucion shkollor francez që shkon nga kopshti në gjimnaz dhe bën pjesë në rrjetin shkollor Odyssey.

ZBULONI SHKOLLEN