Singapor

Singapor

Shkolla e Vogël, Singapor

Shkolla e Vogël, Singapor

Shkolla e Vogël është një shkollë dygjuhëshe në frëngjisht dhe në anglisht, e vendosur në Singapor, që më 2012. Ajo ka marrë akreditimin e Ministrisë franceze të Arsimit më 2013...

ZBULONI SHKOLLEN