Tajlandë

Tajlandë

Shkolla e Vogël, Bangkok

Shkolla e Vogël, Bangkok

Shkolla e Vogël është një shkollë fillore dygjuhëshe në frëngjisht dhe në anglisht, e vendosur në Sathorn, në qendër të Bangkokut, Tajlandë, që më 2017...

ZBULONI SHKOLLEN