Kopshti

Le British International College of Cairo

Le British International College of Cairo

Le British International College of Cairo (BICC) a ouvert ses portes en 2016 au cœur de New Cairo. Bénéficiant de plusieurs accréditations internationales attestant.....

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla e Vogël, Bangkok

Shkolla e Vogël, Bangkok

Shkolla e Vogël është një shkollë fillore dygjuhëshe në frëngjisht dhe në anglisht, e vendosur në Sathorn, në qendër të Bangkokut, Tajlandë, që më 2017......

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla franceze ndërkombëtare, Kazablanka

Shkolla franceze ndërkombëtare, Kazablanka

EFI Kazablanka është një shkollë franceze krejtësisht ndërkombëtare që zhvillon mësimdhënien e programit të Arsimit kombëtar francez......

ZBULONI SHKOLLEN