Gjimnazi

Le British International College of Cairo

Le British International College of Cairo

Le British International College of Cairo (BICC) a ouvert ses portes en 2016 au cœur de New Cairo. Bénéficiant de plusieurs accréditations internationales attestant.....

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla franceze ndërkombëtare, Tiranë

Shkolla franceze ndërkombëtare, Tiranë

E themeluar më 2011, Shkolla franceze ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) është një institucion në zhvillim të plotë. Ajo pret sot 126 nxënës nga kopshti në cikli...

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla franceze, Shën-Petersburg

Shkolla franceze, Shën-Petersburg

Shkolla franceze e Shën-Petersburgut është një institucion partner i AEFE, e akredituar nga Ministria franceze e Arsimit kombëtar......

ZBULONI SHKOLLEN
Instituti Shën-Dominiku, Romë

Instituti Shën-Dominiku, Romë

ISD është i vendosur në një kampus të jashtëzakonshëm prej më shumë se 5 hektarësh, në qendër të një hapësire natyrore të mbrojtur, që ndodhet në veri t...

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla franceze ndërkombëtare, Bruksel

Shkolla franceze ndërkombëtare, Bruksel

Shkolla Franceze ndërkombëtare e Brukselit është një institucion shkollor francez i akredituar nga Ministria franceze e Arsimit Kombëtar dhe partner i AEFE....

ZBULONI SHKOLLEN
Shkolla franceze ndërkombëtare, Kazablanka

Shkolla franceze ndërkombëtare, Kazablanka

EFI Kazablanka është një shkollë franceze krejtësisht ndërkombëtare që zhvillon mësimdhënien e programit të Arsimit kombëtar francez......

ZBULONI SHKOLLEN